Tore Blokkum

Denne ukens profil er fysioterapauten og villmarksønnen Tore Blokkum.

- Kan du fortelle litt om deg selv (bakgrunn)
Odelsgut fra Skogen. Når det gjelder sportslig bakgrunn, refererer jeg til forrige ukens profil, Jo, da min er en blåkopi. For å komplimentere rekken av trenere, vil jeg nevne at Jo Arne Valseth og Kristian Arne Jørgensen har vært mine trenere i en sesong tidligere på 2000 tallet. For å sikre meg at jeg ikke skal bli best i noe som helst, har jeg valgt en allsidig idrettstilnærming, med fotball som en herlig bestemor som det alltid er godt å komme hjem til. Har også en stk håndballtrening på samvittigheten.

- Hva synes du om årets sesong?
Har dessverre kun fått med meg et fåtall kamper i år. Etter snart 10 år i lånekassens favn, blir jeg nå gradvis penslet inn i de voksnes rekker. Overgangsfaser krever tid. Særdeles positivt med vinden av ny giv om feier over Svorkmo fotball! Takk.

- Hvilke tanker har du rundt sesongen 2009?
Medio september 2009 er Svorkmo klare en ny divisjon, Gleder meg til å se hva som bor i Ove Arne Solhaug. Kort sagt er tankene rundt neste sesong udelt positive.

- Hva er dine sterke og svake sider på fotballbanen?
Tradisjonelt sett har min sterke side vært å løpe opp. Likte godt å lure motspillere ved å løpe side om side med dem en god stund, for så å overaske med et ekstra gir de siste 3 meterne. Er spent på om jeg fortsatt har denne egenskapen. Målteft må få stå på debet kontoen. Men har noen lekre selvmål på samvittigheten.

- Du er jo selvutnevnt playboy. Hvordan går det å kombinere det utsvevende utelivet med fotball på såpass seriøst nivå?
If Beckham can do it..

- Hvorfor valgte du å bli fysioterapeut? Hvor ser du deg selv om 5år?
Godt spørsmål. Vi får snakkes om 5 år, så skal jeg røpe hemmeligheten.

- Du er jo det nærmeste vi på Svorkmo kommer Lars Monsen. Hvorfor denne friluftinteressen?
Alle som har vært på Skogen skjønner at denne egenskapen skyldes naturlig tilpasning og et primalt overlevelsesinstinkt.

- Hva er din største drøm, og vil den noen gang bli oppfylt?
Den store drømmen er å få stemple inn flest mulig av de mange små drømmene. Jobber meg oppover lista.

- Du debuterte jo med stort hell på "Svorkmo Poker Tour" fredag, og dro inn en pen slump penger. Frister det til gjentakelse, og tror du du kan ha en karriere innenfor poker?
Rex, Belsvik og undertegnede skapte furore og oppgitte miner blant de rutinerte motspillerne, da vi ba om en innledende prøverunde for å lære oss spillets regler. I bakhodene ble det nok tenkt tanker om lettjente penger da, hovedrunden satte i gang (Fossmo skjulte dette dårligst). Vi gjorde rent bord. Overraskende tilfredsstillende.

- Helt til slutt, er det noe du ønsker å tilføye?
Neste gang lar jeg beina tale.

Svorkmofotball.tk takker for intervjuet og ønsker deg lykke til videre!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License