Steffen Skjuleng

Ukens profil er denne uka Steffen Skjuleng, ny trener for Svorkmo/NOI foran denne sesongen.

- Kan du fortelle litt om deg selv (bakgrunn).

Jeg er 28 år og kommer fra Løkken. Mine tidliger klubber er Løkken IF 3.div, Hauerseter 4.div og Meldal fotball 3.div. Jeg hadde en kort pause i fotballen fra 1999 til 2002 da jeg jobbet i forsvaret som offiser. Nå er jeg student på heltid og går andre året ved HIST, hvor jeg skal bli maskiningeniør.

- Du scoret 17 mål i fjorårets serie fra din midtbaneposisjon. Hva gjør deg så målfarlig og tror du du kan gjenta dette i årets serie?

Hehe, ble det så mange ja.. Da jeg spilte for Hauerseter i 4.div spilte jeg spiss, så jeg tok vel med meg erfaringer fra den posisjonen, samtidig som jeg hadde noen fantastiske fotballspillere rundt meg. Håper selvfølgelig jeg kan bidra med mitt på fotballbanen dette året også, man må jo score mål for å vinne kampene.

- Hva vil du si har vært høydepunktet så langt i din tid i Svorkmodrakta?

Tja, for utenom det sosialet som forøvrig er på topp, så er det nok da jeg ble kåret til årets spiller forrige sesong. Det var virkelig en fin pris å få tildelt.

- Du har gått høyt ut foran sesongen og sagt du ønsker at laget skal rykke opp til 4.div. Hva er bakgrunnen for dette?

Bakgrunnen for dette er at jeg ser et meget stort potensialet i denne spillergruppa. Det er mange treningsvillige fotballspillere som har lyst til å utvikle seg, samt at vi har fått en større stall, og noen forsterkninger.

- Hvordan synes du treningene gjennom vinteren og sesongoppkjøringen har vært?

Treningene har vært som forventet. Med mange spillere som jobber skift, er der vanskelig å få til et stabil oppmøte. Vi er bedre trent nå enn på samme tid i fjor.

- Hvilke kamper i årets serie tror du blir tøffest å ta poeng i?

Alle kamper blir tøffe å ta poeng i, og vi vet at ingen ting kommer av seg selv. Hvis vi skal ha noen sjanse på opprykk er det viktig at vi er 100% skjerpet i alle kampene, og da spesielt mot Rindal, Frøya og Hitra som også vil være med helt i toppen.

- Hva vil du trekke fram som styrker i årets lag? Noen enkeltspillere dere er avhengige av?

Vi kan ikke gjøre oss avhengig av enkeltspillere, noen vil alltid bli borte på noen kamper, og da er det viktig at de som spiller tar ansvar og fullfører jobben med stil. Vår styrke er nok innsatsen og viljen til å vinne, samt at vi er gode som enkeltspillere også.

- Hvem inngår i årets trenerteam, og hvordan fordeler dere rollene?

Trenerteamet består av meg, Ivar Mostuen og Arne Berg. Der jeg og Ivar er hovedtrenere og Arne er assistent. Jeg er utrolig glad for at Arne ble med i årets sesong. Dette fordi både jeg og Ivar spiller selv, slik at Arne kan følge med fra sidelinjen og se hva som fungerer evt ikke fungerer.

- Det har foran denne sesongen vært stort engasjement rundt klubben. Nytt draktsett er snart på plass, treningsdresser, ny nettside m.m. Hvor mye betyr slikt engasjement, og ikke minst publikum, for deg personlig?

Personlig betyr engasjementet rundt klubben mye og håper det kommer mange tilskuere i hver kamp. Jeg tror dette kommer til å bli en artig sesong og gleder meg til den sparkes igang.

Svorkmofotball.tk takker for intervjuet, og ønsker deg lykke til i årets serie!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License