Nyhetsarkiv

Desember
(22.des). Puljeoppsett Glimts julecup. Laguttak kommer straks.

(15.des). Oppfordrer alle til å skrive i gjesteboka angående treninger framover.

(2.des). Når utesesongen er over, starter Futsal-sesongen: http://www.fotball.no/Kretser/trondelag/Serie-kamp/Futsal/Futsalsesongen-er-i-gang/ Terminliste og kampoppsett: http://fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx?scr=table&ftid=80539
OBS! Neste runde, 12-13.desember, går i Orklahallen. Anbefaler alle å ta turen i vei for å se morsom og god innendørsfotball. Spesielt underholdende vil det være å følge Trondheim Futsal, et lag bestående av mange kjente navn.

(2.des). Her er avdelingsoppsettet til Orkla 2010 (dersom de får til å stille lag): http://www.fotball.no/Kretser/trondelag/Serie-kamp/sesongen09/Avdelingsoppsett-3divisjon-Menn-2010/

November
(30.nov). Se kveldens NRK dokumentar om Frøya fotball og deres brasilianere: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/581632

(29.nov). Nytt seriesystem? http://www.orkangervel.no/index.php?artikkelvalg=vis_innhold&visning=1&id=621&kat=92

(23.nov). Gjør oppmerksom på at det IKKE er trening i Orklahallen førstkommende søndag grunnet Orkdalsmessa!

(18.nov). Da starter vi innetreninger i Orklahallen på følgende datoer før jul;
- 06. desember 16:30 - 18:00
- 13. desember 16:30 - 18:00
- 20. desember 16:30 - 18:00

Oppfordres til å få med seg lovende spillere(venner og bekjente) som kan være med å forsterke laget sesongen 2010.

(18.nov). Fortsatt noen få som ikke har betalt treningsavgifta: disse bes betale inn på kontonummer 4270.32.09429 as soon as possible.

(10.nov). Stem på "Klubben i mitt hjerte": http://www.dagbladet.no/a/8859595/?id=16380010&fylke=16

(4.nov). Se og lær: http://www.rbk.no/incoming/article154849.ece

(2.nov). Prestisjeoppgjør mot Orkla3 på lørdag, på nye Fannremsmoen stadion, kl.15. Oppmøte kl.14. Etter dette drar vi til Asbøllsaga hvor det blir spillermøte og avslutningsfest. Det vil bli bestilt pizza. Det er derfor ekstremt viktig at du melder i fra til Rex eller Torgeir om du kommer. Om du ikke varsler, er du fortsatt velkommen, men det blir altså ikke mat på deg. Pizza bestilles til kl.18.
De som stiller til kamp: Rex, Steffen, Torgeir, Øyvind L, Jo, Eggan, Geir, Kurt'n, Vegard J, Tore, Panteren, Roger'n, Are, Johan
De som stiller på møte/fest: Rex, Steffen, Torgeir, Øyvind L, Jo, Eggan, Ivar, Geir, Kurt'n, Vegard J, Tore, Panteren, Fossmo, Tor-Einar, Roger'n

(Listen oppdateres kontinuerlig)

Oktober
(26.okt). Da er datoen for fotballavslutningen satt; lørdag 07. november på Asbøllsaga. Spillermøte, pizza, poker og jubelbrus :) Mer info kommer!

(22.okt). Det er nå fotballferie. MEN det kan taes initiativ til uorganiserte treninger. Dette gjøres i gjesteboka. F.eks er et alternativ å møtes i ballbingen for litt lek. Mao følg jevnlig med i gjesteboka.

(22.okt). Minner IGJEN om at treningsavgiftene er forfallt for en GOD stund siden, og at det mangler fortsatt noen innbetalinger. For de det gjelder; vennligst betal inn snarest -> purringer(med gebyr) vil komme ved neste påminnelse.
Dersom det er noen som ikke har fått utlevert giro eller er usikker på om de har betalt; ta kontakt med Torgeir Belsvik.

(15.okt). Frivillig trening i kveld kl.17:00 på Øyasletta. MØT OPP! Merk tidspunktet.

(14.okt).
jo
Bilde: Stolt vinner av SvorkmoTippen 2009 - Jo Krogstad Valseth
Vinner av SvorkmpTippen 2009 ble altså Jo Krogstad Valseth, etter en tight avslutning der resultatet på Frøya ble avgjørende. Med tap på Frøya ville Kristin Fossbakk og Kjell Anders Storsand delt seieren. 10 rette av 15 er slett ikke dårlig(?)! Svorkmo Fotball gratulerer og forventer at det blir servert kaffe ved fremtidige besøk :)

(13.okt). Torsdag er det meldt hele 10 grader, og vi kjører trening kl.17:00 på Øyasletta. MØT OPP! Merk tidspunktet.

(11.okt). Minner om at forfallsdatoen på treningsavgifter for høstsesongen er passert. De som ikke har betalt den, bes gjøre det asap!

(9.okt). Frivillig fotballspilling fremover for den som har lyst: Torsdager kl 17:30 på Øyasletta! Vær oppmerksom på at endringer i tid og sted kan komme på nettsida, men det som står der på torsdags morgen er alltid gjeldende.

(5.okt). Årets siste seriekamp var borte mot Frøya2 på Frøya kunstgress. Tilsynelatende en vanskelig kamp, men det ble istedet en festforestilling med masse gladfotball og et verdig punktum på en relativt god sesong. Svorkmogutta ble til slutt nr 2 i årets serie, 7 poeng bak Glimt som tar veien opp til 4.div. Vi var på høyde med Glimt i 1.omg i både borte- og hjemmekampen (henholdsvis ledelse 0-1, og 1-1). Hadde vi bare vunnet 1 av disse 2 kampene hadde avstanden vært 1 poeng. Uansett, Glimt har vært mest stabile gjennom sesongen og rykker fortjent opp i 4.div.

Som alltid var været realtivt surt på Frøya. Yr og en del vind gjorde spilleforholdene i 1.omg litt vanskelige. Det tar litt tid før vi skaper de helt store sjansene. Midt i omgangen kunne imidlertid Geir startet showet da han plutselig kom igjennom, rundet keeper, men avslutningen ble blokkert av ei lang tå av Frøyastopperen. Like etter vender Rex opp, dribler keeper og gir ballen til Steffen som setter ballen i mål —> annulert for offside. Men så kommer omsider målet. Ivar header ballen mot mål etter en dødball, keeper gir retur som Rex setter i mål, 0-1. Like etter burde Steffen økt ledelsen. Rex drar seg løs på siden, slår perfekt inn til Steffen som fra 5m blåser ballen over mål. Men rett før pause får Steffen lønn for strevet. Rex spiller han igjennom og han får avsluttet litt presset til side for keeperen, 0-2.

Pause

2.omg var regelrett overkjøring. Frøya gikk tom, og vi rullet opp angrep på angrep. Ivar løper igjennom og setter ballen forbi keeper, 0-3. Steffen gjør 0-4 og 0-5 på flott vis. Johan gjør sitt første seriemål ved et praktangrep. Ivar spiller opp til Rex som møter, han slår videre til Tore som kommer på et vakkert løp langs siden, han slår inn til Johan som avslutter knallhardt i mål fra ca 16m, 0-6. Vakkert! Rex blir så spilt igjennom, dribler stopperen, runder keeper og gjør 0-7. Deretter snapper samme mann ballen fra backen, runder keeper, men blir felt av stopperen i det han skal sette ballen i det åpne målet, straffe. Tore Blokkum får æren av å ta denne. Keeper redder imidlertid men han sklir returen i mål, 0-8. Forøvrig han første mål i seniorsammenheng! Svorkmofotball.tk gratulerer! Ikke lenge etter gjør Steffen sitt fjerde mål for dagen og vi leder 0-9. I siste spilleminutt får Frøya et trøstemål ved en chip over Håvard som forøvrig hadde en meget stille dag på jobben. 1-9 må vi si oss godt fornøyd med.

Nå venter kun en skikkelig fotballavslutning før vi kan si sesongen 2009 er over. Dato for denne kommer vi tilbake til. Forslag kan skrives i gjesteboken.

(4.okt). Det ble seier 9-1 i årets siste seriekamp på Frøya kunstgress. Målene kom ved Steffen 4, Rex 2, Ivar, Johan Morten og Tore (str.).

(1.okt). Årets siste KAMP på søndag, borte mot Frøya2. Avreise er kl.1130 fra Shell Orkanger.

September
(29.sept). Da blir siste trening før årets siste kamp TORSDAG KL.18 PÅ ØYASLETTA. Møt opp! Veldig viktig.

(29.sept). Trening i kveld kl 18:00 på Øyasletta. Vel møtt :)

(28.sept). SvorkmoTipp-resultatene er oppdatert :)

(27.sept). OBS OBS! Det er IKKE trening i dag søndag.

(25.sept). Svorkmo/NOI Fotball arrangerer fest med Knaillertan i Svorkmo samfunnshus fredag 16.10.2009.
A-lag, Old-Boys og foresatte er satt opp som vakter -> lister er underveis :)
http://www.myspace.com/knaillertan

(22.sept). Meldal FK viser muskler: http://medalsavisa.no/lesmer.asp?N_ID=3151

(22.sept). TRENING KL.18 PÅ TIRSDAG (ØYASLETTA). Grunnet at Øyasletta nå er nyklipt og perfekt for gladfotball-trening….

(19.sept). Trening kl.16 på søndag (Øyasletta). Merk tidspunktet er endret grunnet Rbk-kampen.

(16.sept). Trening i morgen, torsdag, kl.18 på Øyasletta. Vel møtt.

(15.sept). Sesongens siste hjemmekamp holdt på å bli norgeshistoriens største ran siden Nokasbrekket i 2004. Alt var duket for et flott lokaloppgjør på en litt tung Svorkmo stadion. Dommer for anledningen var vår kjære Borge "Børge" Indergård, noe som ble et trist gjensyn. Han var tydelig preget av å kun dømt G14 på Mausund den siste tiden og omtrent samtlige avgjørelser i kveldens kamp var rimelig tilfeldige. Svorkmo startet kampen med å få feilaktig annulert en scoring av Tommy. Borge hadde tydeligvis bestemt seg for å ikke være en hjemmedommer og ga omtrent hele Svorkmolaget gule kort for kjeftbruk. 1.omg var preget av mye svakt spill av begge lag, men typisk nok får Meldal scoring ut av intet etter ca.15min. 10min senere lar vi nord-europas tregeste spiss løpe igjennom å score forbi en utrusende keeper, 0-2. Svorkmo forsøker å rulle opp angrep på angrep men sliter med presisjonen. 0-2 ved pause var rett og slett pinelig. Vi bestemmer oss for å heve oss 3 hakk i pausen, og i andre omgangen er det bare ett lag på banen. Svorkmo skaper en rekke sjanser men ballen vil ikke i mål. Etter ca.70min løsner det omsider. Rex får avsluttet fra ca.5m etter en dødball, 1-2. 10min senere, og x antall sjanser og stangskudd, kommer utligningen. Steffen skyter vakkert i mål fra 10-15m. Svorkmo viser en enorm lagmoral og kjemper herodisk for 3 poeng. 3min før slutt kriger Jo inn 3-2 etter nok en dødball. Rettferdigheten seiret til slutt. Det var forøvrig et trist syn å se Bjørn "må sjekke om gresset er grønnere på den andre siden" Aasen ikle seg den ufyselige gule Meldalsdrakten, dog med Svorkmo overtrekksdrakt. Kanskje tar han til fornuft og vender tilbake neste år? Vil være forsiktig med å trekke fram enkeltspillere fra denne kampen, men vil likevel fremheve "super-innbytterne" våre, Tor-Einar, Vegard, Geir, som alle er sterkt delaktig i snuoperasjonen. Årets siste kamp er nå borte mot Frøya2. Dato for denne er ennå ikke fastsatt.

(14.sept). KAMP i morgen, tirsdag, mot Meldal2. Oppmøte kl.17, kampstart kl.18 på Svorkmo stadion. Velkommen både spillere og publikum.

(10.sept). Dugnadsånden er stor, og enkelte Svorkmogutter går nye veier (se video): http://sendables.jibjab.com/view/xbkn4CbZ7I6f0YPS

(9.sept). Det er bare å beklage det er KUN toppscorerstatistikken som er oppdatert pr i dag. Årsaken er at admin ikke har mottatt noe kampreferat fra de som står ansvarlig for å sende inn på de siste 4 kampene.

(8.sept). Det ble seier 4-2 i kveld borte mot Skaun. Det var et revansjesugent Svorkmolag som ville ha med 3 poeng hjem etter hjemmetapet før sommeren. Vi fikk nesten en kjempestart på kampen da Steffen tok ned et overlegg og avsluttet i tverrliggeren. Likevel er det Skaun som fører første halvdel av omgangen på et regntungt underlag. Etter ca.15min får de uttelling etter et innlegg fra høyre som blir styrt i mål fra umarkert spiller på bakre stolpe, 1-0. Svorkmo skaper litt mer utover omgangen og etter ca.30min kommer utligningen. Litt klabb og babb i feltet fører til at Rex får avsluttet fra ca.5m, 1-1. Etter ca.35min får Svorkmo et feilaktig annulert scoring for offside. Steffen slår et perfekt innlegg bak Skauns midtstoppere som Rex avslutter i mål. Omgangen ebber ut med 1-1. I 2.omg fester Svorkmo grep på kampen, men mot spillets gang går Skaun opp i ledelsen nok en gang. Et frispark går i gjennom feltet som blir styrt i mål, 2-1. Ca.15min ut i omgangen fosser super-innbytteren Tor-Einar Sandvik gjennom på høyre side og setter ballen forbi keeperen på utsøkt vis fra skrå vinkel, 2-2. Etter ca.25min lykkes omsider Steffen. Han blir spilt igjennom og avslutter vakkert i mål fra ca.10m, 2-3. 5min senere får Skaun utvist sin venstre ving etter en stygg felling av vår keeper Håvard Metliås. Det var fra da av aldri noen tvil hvor seieren ville gå. Svorkmo ruller opp en rekke farlige sjanser. Ca.5min før slutt slår Steffen en perfekt pasning omtrent fra hjørneflagget til bakre stolpe hvor Rex header ballen i mål fra ca.1m, 2-4. En vel fortjent seier mot et hardt kjempende Skaunlag som foran kampen i dag lå foran oss på tabellen.

(7.sept). KAMP i morgen, tirsdag, mot Skaun på Skaun gras. Kampstart kl.18, oppmøte kl.17. Samkjøring på eget initiativ.
Veibeskrivelse: Kjør fra Orkanger. Sving av i Børsa, retning Skaun. Fortsett veien forbi krysset i Eggkleiva. Stadion ligger til høyre nedenfor veien, merket stadion. Garderobe i samfunnshuset.

(4.sept). Trening søndag kl.18 på Øyasletta.

(2.sept). Trening i morgen, torsdag, kl.18 på Øyasletta. Vel møtt.

(2.sept). http://www.trollheimsporten.no/default.asp?WCI=ViewNews&WCE=46143&DGI=16

(1.sept). Det ble seier 2-1 hjemme mot Rindal i kveld. Det ble en kamp preget av en tung bane og mye kriging. Rindal er et fysisk lag, men møtte i kveld et like fysisk Svorkmolag. Rindal gikk opp i 0-1 etter ca.15min ved en heading fra ca.5m. Utligningen kom etter ca.30m. Tor-Einar Sandvik hadde knapt kommet inn på banen før han gjorde en flott dragning og avsluttet med venstre fot fra ca 16m, utagbart for keeper. Svorkmo var det førende lag også i 2.omg. Midt i omgangen vender Rex opp på Rindals banehalvdel, ser at keeperen står litt langt ute og skyter over keeper og i mål fra ca.25m. En vel fortjent seier! Vil nok en gang trekke fram Svorkmos midtstopper Tore Blokkum for godt stopperspill. Neste kamp er borte mot Skaun kommende tirsdag.

August
(31.aug). KAMP i morgen, tirsdag, hjemme mot Rindal. Kampstart kl.18, oppmøte kl.17. Rindal er i form, og dette kan bli en spennende kamp. Vel møtt.

(30.aug). Trening i kveld kl.18 på Øyasletta.

(27.aug). Det ble seier 3-7 borte mot Kil/Hemne3 i kveld. Mye mål i en ellers svak kamp. Vi ledet 1-4 til pause og det var aldri tvil hvor poengene skulle havne. Kil/Hemne fremstod som svake, noe vi burde utnyttet bedre på en god dag. Steffen scoret 3, Rex 2, Iver 1 og ikke minst, evigunge Geir Aasen scoret sitt første mål på 15år. Vil også trekke fram Tommy Nilsen som gjorde en meget god kamp på sin høyre side.

(21.aug). Merk treningsplan -> torsdager og søndager kl 18:00 på Øyasletta(som forøvrig er veldig fin :)

(20.aug). Trening på Svorkmo kl 18:00!Møt opp til gladfotball gutter!

(11.aug). Det ble 1-1 borte mot Hitra. Vi ledet 1-0 etter første omgang. 1 poeng føles dessverre som et ran etter det vi må kalle en merkelig kamp. Vi skapte drøssevis av store sjanser, men ballen ville ikke i mål. Udyktighet, kombinert med litt uflaks og (nok en gang) en dårlig dommer gjorde at vi ikke scoret mer enn 1 mål. Vi hadde også 3-4 stangskudd, samt at Rex ble klippet ned alene med keeper uten det resulterte i rødt kort. Hitra mønstret for anledningen et bedre lag enn sist vi møtte dem. Et riktig bilde på kampen ville gitt resultatet 1-7.

Juli
(30.juli). Trening, som vanlig, i kveld kl 18:00 på Svorkmo. Godt med en god treningsøkt før festivalen starter :)
Husk å melde forfall til Ove dersom du IKKE kommer!

(27.juli). Da er den altfor lange sommerferien over gutter og treningene starter for FULLT igjen tirsdag kl 19:00 på Svorkmo. Møteplikt :)

(6.juli). Se og lær: http://www.youtube.com/watch?v=TIahQ0o7oyY

(5.juli). Storåsfestivalinfo
Opprigging av telt(stort og lite) starter lørdag 25.07.09 kl 10:00(beregnet til 7 timer med 20 mann)
Nedrigging av telt(stort) starter søndag 02.08.09 kl 15:00
Nedrigging av telt(lite) starter mandag 03.08.09 kl 17:00
Alle melder fra til Kurt (tlf. 410 02 371) uansett når du kan komme og ikke innen 15. juli!
Deltagelse på 2 dager belønnes med festivalpass:dvs at dersom en er med på opprigginga og lover at en blir med på nedrigginga = festivalpass(dersom en da uteblir fra nedrigginga = regning tilsvarende festivalpasset.)
Dersom du kjenner noen over 16 år som vil gjøre seg fortjent til et gratis helgepass:be dem ta kontakt med Kurt innen 15.juli -> alle er velkommen til å hjelpe oss slik at vi ikke havner i samme situasjon som i fjor…
Gjør oppmerksom på at både Old Boys og foreldre til aldersbestemt også er oppfordret til å komme!

(5.juli). Frivillige treninger i ferien på torsdager kl 18:00 på Svorkmo og sammen med Old Boys på Svorkmo søndager kl 18:00!

(2.juli). Tidligere Svorkmospiller Are Sivertsvik ble truffet av lynet. Hør mer her: http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article1346285.ece
Forøvrig godt å se han fortsatt bruker treningsbuksa til Svorkmo når han vandrer rundt i Trondheim. En gang Svorkmo, alltid Svorkmo :-)

Juni
(26.juni). Bilder og Rindals objektive (hehe) referat fra kampen 30.mai. http://www.trollheimsporten.no/default.asp?WCI=ViewNews&WCE=44269&DGI=16&Head=1

(25.juni). Frøya 2 hadde ikke mulighet til å flytte kampen den 29. sept, så da må den spilles i henhold til terminlista -> dvs at siste kamp sesongen 2009 blir på Frøya!

(24.juni). Slik det ser ut blir det IKKE kamp førstkommende mandag. Ifølge Frøya 2's talsmann er det ikke skrivefeil i terminlista: kampen skal egentlig spilles 29. september. Det jobbes med at den flyttes til en lørdag etter ferien.

(23.juni). Svorkmos Rade Prica (Rex) senket Orkla 2 i kveld med 3 scoringer i 3-2 seieren på Svorkmo gras. Det ble en tøff kamp hvor Svorkmo helt fortjent vant til slutt. Referat kommer senere.

(19.juni). Til orientering: det vil fremover bli arrangert forskjellige inntektsbringende tiltak i Svorkmo/NOI Fotball:
- Storåsfestivalen: opp- og nedrigging av teltene(det presiseres at det kun er snakk om teltene, og kan ikke sammenlignes med forårets håpløse opplegg. Både foreldre, Old-Boys og A-laget mobiliseres; èn "dag" opp(29./30. juli(?)), og èn "dag" ned(02. aug)!) Eventuelt vakter for de som ikke kan komme på riggingen.
- Fester: 2. dagsfesten(26. des) på Svorkmo(så da fester vi fra oss 1. juledag ;) ), og muligens en fest rett etter skolestart(litt avhengig av musikk o.l.)

(10.juni). Den løpssterke Svorkmospilleren Trond Ørjan Eide hentet i kveld inn bronsje-medalje i den prestisjetunge løpekonkurransen 'Hostonvatnet rundt' på tiden 34.03(9,6 km). Svorkmofotball.tk gratulerer :)

(10.juni). Referat fra Meldalskampen ligger nå ute.

(09.juni). Det ble seier 6-3 mot Meldal 2 på nye Heggøya kunstgress. Vi spilte store deler av kampen med en mann mer, da Meldal fikk en mann utvist midt i første omgang. Til tross for dette var det nerve i kampen til midten av 2.omg. Alt i alt en velfortjent seier mot et tent Meldallag. Scoringene kom fra Rex 2, Steffen, Ivar (+1 assist), Bjørn (+3 assist) og Vegard (+2 assist). Referat kommer.

(08.juni). Oppmøte på tidligere S-marked Svorkmo kl 18:00 før kampen mot Meldal 2. Viktig at eventuelle forfall meldes så fort som overhode mulig! Kampen spilles på nye Heggøya kunstgress :)

(07.juni). Referat fra kampen mot Skaun og oppdatert kampstatistikk ligger nå ute.

(2.juni). Det ble årets første hjemmetap tirsdag mot Skaun. Vi møtte et heltent Skaunlag som fremstod som kontringsterke og effektive. På bakgrunn av innsatsen og effektiviteten så er det ingen ting å si på at Skaun til slutt vant (3-1).

Mai
(31.mai). Referat fra kampen mot Rindal ligger nå ute.

(30.mai). Det ble seier 5-0 borte mot Rindal i dag etter 2 scoringer av Rex, 1 av Steffen, Ivar og Bjørn. Grunnet varmen var det en kamp preget av lavt tempo og vi spaserte oss mer eller mindre til 3 poeng. Rindal hadde omtrent ikke noe å by på, foruten et par halvsjanser på dødball. Moro at vi nok en gang greier å holde nullen defensivt.

(29.mai). Foreløpig resultater på SvorkmoTippen 2009 og oppdatert Treningsplan 2009 er nå lagt ut.

(28.mai). Kampstatistikk er nå oppdatert. Dette er den endelige versjonen etter 5 kamper(oppdatert etter beste evne ut fra gjestebok-innlegg etc)! :)

(20.mai). Merk; link til treningsplan over. Vil bli oppdatert jevnlig.

(20.mai). Det ble seier 10-0 mot Kil/Hemne 3 i går kveld. Gjestene hadde lite å by på og skapte knapt en sjanse i løpet av kampen. Nivåforskjellen på lagene gjorde at Svorkmo hadde full kontroll fra første spilleminutt og rullet opp flere gode angrep. Med 8-0 til pause så var den største utfordringen å opprettholde trykket i 2.omgangen. Vi gjorde også en del bytter slik at alle spillerne fikk verdifull matchtrening. Vår nybakte pappa, Steffen Skjuleng, stod frem med hele 5 scoringer.

(12.mai). Da kom årets første tap; 2-1 mot Glimt! Selv om vi ledet 0-1 til pause, var det nok ikke helt ufortjent at det ble hjemmeseier etter 2 kjappe i 2. omgang. Vi får brette opp ermene og trø til i returoppgjøret gutter. Kampreferat og oppdatert kampstatistikk kommer senere.

(7.mai). Kampreferaet og oppdatert kampstatistikk etter Hitra-kampen er nå lagt ut.

(6.mai). Da ble det seier i den andre hjemmekampen også; selv om det tok vel lang tid før vi fikk puttet det første målet, vant vi komfortable 5-0. Kampreferat og oppdatert kampstatistikk kommer senere.

(4.mai). Kampreferat fra de første 2 kampene + kampstatistikk er nå lagt ut! Mangler enkelte data -> assist, gule kort osv kan gjøres krav på i gjesteboka!

April
(29.april). Det ble 4-4 i "toppoppgjøret" mellom Svorkmo og Frøya2 etter 2 scoringer av Rex, 1 av Steffen og 1 av Bjørn. Dette er et resultat vi må si oss fornøyd med alt tatt under betraktning. Vi hadde en dommer som midt sagt IKKE var noen hjemmedommer og hvor vi ble snytt for bl.a. 2-3 straffespark. Vi lå under 0-3 allerede tidlig i 1.omg mot et useedvanlig effektivt Frøyalag. Men vi viser moral og henter det opp igjen, og dersom de ytre faktorene ikke hadde vært såpass mye i mot oss, hadde vi nok fått 3 poeng. Men sånn er fotballen, og vi ser allerede frem mot neste kamp.

(27.april). Vi sesongdebuterer på hjemmebane i morgen, tirsdag (28.april) kl.1930. Møt opp på Svorkmo gras og støtt laget til seier mot kanskje avdelingsfavoritten Frøya2.

(22.april). Det ble seier 0-4 i årets første seriekamp etter 2 mål av Rex og 2 mål av Ivar Mostuggu. Det var en godt gjennomført kamp som vi kontrollerte fra start til mål. Neste tirsdag venter Frøya2, en kamp som mest sannsynligvis blir betraktelig tøffere.

(21.april). Da er SvorkmoTippen 2009 lagt ut for www.svorkmofotball.tk's brukere(og alle andre om har mulighet til å laste ned, fylle ut og sende inn via internett!) Ferdig utfylte kuponger må være returnert FØR start i første hjemmekamp(28.04.09 kl.19:30)…Mobilisèr venner og kjente -> tipp i vei :)

(20.april). Minner om at forfall på betaling av treningsavgiften var 17.04.09. Fremdeles noen som ikke har betalt.

(16.april). Se innspill angående treningstider på Øyasletta og Svorkmotippen 2009 i Gjesteboka!

(14.april). Da kom årets første(og forhåpentligvis ikke siste) seier; solide 5-0 mot Gimse. Mye bytter til tross; vi scorer 3 i 1.omg, 2 i 2.omg og unngår baklengs -> bra gjennomført generalprøve før første seriekamp om en liten uke(21.04.09).

(13.april). Treningskamp mot Gimse tirsdag 14.april kl.1930 på Orkanger kunstgress. Vel møtt!

(8.april). Treningskamp: Frøya2 - Hitra2 8-0. Bjørn Tøften scoret 6 av målene. Les mer her: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1239432.ece

(8.april). Da tar vi påskefri noen dager, før det tirsdag 14.april (kl.1930) blir treningskamp mot Gimse på Orkanger kunstgress. Vel møtt!

Mars
(25.mars). Relevante resultater på treningskamper:
Orkla 3 - Glimt 2 : 2-3
Orkla 3 - Svorkmo/NOI : 2-0
Svorkmo/NOI - Leik : 2-2
Glimt 2 - Rindal : 2-0
Glimt - Sokna : 2-1
Glimt 2 - Orkla Junior : 1-2
Skaun - Fredly : 3-0
Skaun - Sjetne : 4-1

(22.mars). Da ble det tap i årets andre treningskamp mot Orkla 3: 0-2! Resultatet viser kanskje et litt feil bilde av kampen, men i fotball er det målene ved kampens slutt som telles. Tar med oss det positive, og regner med at flere ting vil falle på plass før serien starter. Det går rette veien gutter :)

(19.mars). Treningskamper, og treningsplan for april, er nå oppdatert under linken "Treningsplan Våren-09".

(18.mars). Treningskamp mot Orkla3 søndag kl.1500 på Orkanger kunstgress. Møt opp og støtt laget! :D

(11.mars)
Det er nå muligheter for å kjøpe treningsklær igjen(tilsvarende 2008-modellene);
Trøye - ca 360,- - Trofeo TRG Top
Helbukse - ca 280,- - Trofeo sweat pant
3/4-bukse - ca 240,- - Sereno 3/4
Prisene er som dere ser bare ca-priser og er avhengig av hvor mange som bestiller(men det skal ikke bli dyrere enn dette…)
Ønsker dere navn trykt på blir det ca 5,- pr. bokstav. Tilbakemelding ønskes på spillermøte 12.03.09 fra eventuelle interessenter.

(10.mars) GRASROTANDELEN
Registrer at du vil gi din støtte til Svorkmo/NOI når du tipper. Skriv ut Svorkmo/NOI's strekkode her, og ta den med der du tipper(eller bare si ifra når du tipper).
Se hvor mange som har registrert seg og hvor mye som ligger til fordeling; Org.nr 890313302.

(10.mars) ALLE som har spillertrøyer fra sesongen 2008 liggende hjemme skal ta med disse på spillermøtet på torsdag! Det er ikke nok trøyer til alle mann i settet, og alle trøyene må derfor være tilstede i bagen før hver kamp fremover.

(8.mars) Spillermøte på torsdag (12.mars) kl.18 i klubbhuset på Svorkmo.

(6.mars). Terminliste for 2009 finner dere nå under "Terminliste".

(2.mars). Vi sesongåpner borte mot Orkla2, tirsdag 21.april kl.2100 på Orkanger kunstgress. Første hjemmekamp blir uka etter (tirsdag 28.april kl.1930) mot Frøya2 på Svorkmo Gras.

(1.mars). Det blir treningskamp mot Orkla 3 på kunstgresset søndag 22.mars kl.15. Årets eneste sjanse til å møte de da vi ikke spiller i samme avdeling 2009.

Februar
(27.feb). Hitra, som i fjor rykket opp fra vår avdeling, greide så vidt å slå Mausund 4-3 i en treningskamp sist lørdag: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1237434.ece

(26.feb). Tidligere Svorkmospiller Are Sivertsvik gjør stor suksess for Tønsberg 2 i 5.divisjon. I går scoret han alle 3 målene i 3-1 seieren mot Sandefjord 3. Imponerende! Svorkmofotball.tk gratulerer!

(22.feb). Resultatet i treningskampen mot Leik: 2-2, og det var fjorårets toppscorer Rex som puttet begge målene!

(19.feb). Treningskamp mot Leik søndag kl.1930, Orkanger kunstgress. Oppmøte i garderoben kl.1900!

(12.feb). LISENS. De fleste av dere har vel fått lisenskortet for 2009 i posten nå. For 5.div er avgiften på 190kr. Denne MÅ innbetales FØR 1/3-09. Husk å få kvittering på kortet. Har du ikke mottatt dette i posten ennå, ta kontakt med Kurt asap for å få nødvendige opplysninger for innbetaling. Uten lisens —> Ingen kamper!

Januar
(26.jan). Farsen rundt Orkla FK vil visst ingen ende ta. Nå ryktes det at Schei har trukket seg fra ledervervet omtrent før hun har startet. Så nå står klubben uten leder, igjen. Mer rundt denne saken vil nok komme i Søra en av de kommende dager tar vi ikke helt feil.

(25.jan). Frøya satser voldsomt på fotball for tiden. Foran årets sesong har de et rekordhøyt budsjett til å spille i 4.div (ryktene sier 2mill), samt de har hentet inn flere spillere (5-6 stk) med 2.div erfaring. Dette fører videre til at Frøya 2 også vil kjempe om opprykk og at årets Frøya 2 sannsynligvis blir bedre enn i fjor da de faktisk vant avdelingen. Det vil derfor være vanskelig å ikke se på Frøya 2 som favoritt i vår avdeling. Se også denne artikkelen: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1225260.ece

(23.jan). Hitra 2 har nå tatt plassen til Buvik 2 i vår avdeling (avdeling 7).

(21.jan). Da er avdelingsoppsettet klart (http://www.fotball.no/trondelag/t1.asp?p=53899&x=1&a=242369)

5.div avd. 7 2009 ser slik ut:

Skaun
Frøya 2
Rindal
Meldal 2
Svorkmo/NOI
KIL/Hemne 3
Orkla 2
Glimt 2
Buvik 2

Kommentarer kan legges i gjesteboka.

(20.jan). Da ligger mobilnummeret(990 13 892) til Ove på "Kontaktinfo"-linken opp til høyre. Dersom det er noen som mot formodning ikke får tid til å komme på trening en kveld, setter han pris på om det varsles.

(14.jan). Bilder fra Selbu Sparebank Cup 2009 er nå lagt ut under "Bilder"! Veldig uklare/lite skarpe, men dette skyldes for det meste hurtige Svorkmo-spillere :)
Dersom noen har fotballbilder liggende(eksempelvis fra sesongen 2008), er det bare å sende dem til oss så skal vi legge dem ut(og muligens legge litt arbeid i å få til en bedre bildefremviser….)

(10.jan). Resultater Selbu Sparebank Cup 2009:
Svorkmo/NOI - Selbu Jr.: 6-0
Tydal 1 - Svorkmo/NOI: 1-1
Vikvarvet 2 - Svorkmo/NOI: 2-2
Selbu 1 - Svorkmo/NOI: 2-2

1 seier og 3 uavgjort(helt utrolig…)var ikke nok, og det ble ikke avansement til semifinalen i denne cupen heller. Møtte rimelig gode lag i Tydal og Selbu, men når vi ikke klarer bedre enn uavgjort mot Vikvarvet 2 -> så holder det ikke til avansement. Toppscorer på Svorkmo ble Martin Schei med 3 mål. Det positive som kan nevnes er vel at vi går gjennom cupen ubeseiret :)

(8.jan). Rex ble observert på kunstgresset i Manglerudhallen (Oslo) i kveld, hvor han dominerte stort og viste at scoringsformen er inne i forbindelse med en 5-a-side treningsturnering ;)

(5.jan). SELBU SPAREBANK CUP 10. JANUAR 2009
Vi har havnet i gruppe A sammen med SELBU 1, SELBU JR., VIKVARVET 2 og TYDAL 1. Gruppe 2 består av SELBU 2, MALVIK, VIKVARVET 1, TYDAL 2 og LEKSVIK. Første kamp, Svorkmo/NOI - Selbu jr er kl.1000.

  • Komplett kampoppsett kan lastes ned her. (Excel)
  • Reglement kan lastes ned her. (Word)

2008
November
(29.nov). På hjemmesiden til Orkla3 kunne vi i dag lese: "Ronny Folvik ble tidligere i dag presentert som ny trener for klubben. På spillermarkedet kan det meldes om en forsterkning, da lensvikas store sønn Sindre Tøndel også blir å se på fannremsmoen sesongen 09."

(29.nov). Det ryktes det skjer litt rundt Orkla3, både når det gjelder nytt navn, ny trener og spillere. Blir spennende å følge med de videre. Ambisjonene virker å være høye ;) Målforskjellen mellom Svorkmo og Orkla3 gjennom de 3 siste års seriekamper viser 28-1.

(25.nov). Intervju med selveste Martin Schei finner dere nå under "Ukens profil".

(24.nov). Treningen kommende søndag i Orklahallen er dessverre avlyst pga Orkdalsmessa (www.orkdalsmessa.no). Der skal de visst selge "tjukklæms". Løp og kjøp!

(21.nov). Det er for tiden halv pris på solarium på Megasun (Orkanger sentrum). For å opprettholde riktig profil både på og utenfor banen, er det greit om enkelte benytter seg av denne muligheten.

(17.nov). 3.divisjonsavdelingene for Trøndelag sesongen 2009 er nå klare: http://www.fotball.no/trondelag/t1.asp?p=53899&x=1&a=238077

(17.nov). Hitra og Frøya har nå fått på plass trenerkabalen foran neste sesong: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1187068.ece

(10.nov). Trykk på linken og stem på Svorkmo som "Klubben i mitt hjerte".
http://www.dagbladet.no/klubben/stem/index.html?id=16380010&fylke=16

(10.nov). Les intervju med Tore Blokkum under "Ukens profil".

(04.nov). Orkla omtales som årets flopp i Dagbladet: http://www.dagbladet.no/sport/2008/11/03/552567.html. Under artikkelen pågår det en heftig debatt rundt "orkla vs orkdal/orkanger". Ps! Orklaspillere: Dere er velkommen på prøvespill for Svorkmo. Her er det trivsel, godt miljø og sportslig satsning :-)

(01.nov). SvorkmoTippen 2008 er nå trukket(med store deler av A-laget som vitner på at det ble gjort etter boka).
Resultat;
1. premie - Gavekort på G-sport à 1.000,- (sponset av G-sport)
Kristin Fossbakk
2. premie - Middagsservice i 4 deler fra Porsgrund (sponset av S-Marked)
Frode Belsvik
3. premie - Kaffekanne(type press) (sponset av Bunnpris)
Arne Berg

Oktober
(30.okt). Etter hardt press fra vår lynraske høyreback, Øystein Fossmo, har vi nå forsøkt å legge ting mer til rette for at han og flere skal få riktig utvikling. Her er første artikkel: http://www.fotball.no/t2.aspx?p=51833&x=1&a=236825&cat=51833

(28.okt). Da er det kommet på plass ny trener for Svorkmo A-lag for sesongen 2009; OVE SOLHAUG! Mer info kommer!

(28.okt). Det er svært gledelig, og god reklame, at selveste Bjørn Aasen poserer i vår nye overtrekksdrakt i dagens utgave av Søra (papir).

(27.okt). LAGFÆST fredag 31.okt (selveste Halloween). Ber om at alle varsler IVAR ARNE MOSTUGGU angående pizzabestilling innen tirsdag. Svorkmofotball.tk retter en stor takk til IVAR som har tatt ansvaret for å organisere dette etegilde. Drikke stiller som nevnt tidligere hver enkelt med selv. Vi kjører i gang fra ca.kl.20. Det er ikke utkledningsplikt selv om det er Halloween (enkelte trenger strengt tatt ikke kle seg ut for å se skummel ut heller). Det ryktes også at det vil bli utdelt STORE pokaler i år, spesielt for toppscorertittelen.

(21.okt). Avisa Hitra-Frøya har laget et lite bildegalleri for sine øylag. Der kunne vi også finne vår kaptein Torgeir Belsvik i kjent stil (legg spesielt godt merke til hvordan han lukker øynene når han header):
svorkmo_hitra.jpg

(21.okt). Svorkmo stiller i tradisjon tro lag til julecupen i Orklahallen, 4 juledag. Oppstart kl.12. More to come!

(20.okt). Svorkmofotball.tk har fått høre at stortalentet Martin Schei (opprinnelig fra Snillfjord) var å sjekket forholdene på Øyasletta i går, og gjorde en solid figur. Det ryktes nå at klubben vil gå inn i knallharde kontraktsforhandlinger og vil strekke seg langt for å 'signe' han. Vi kommer tilbake med mer info om saken, og forhåpentligvis et intervju etter hvert.

(17.okt). Det har vært mange klager på at veien mellom Svorkmo og Løkken (Klinglien) er av dårlig forfatning. Men det finnes verre. Bare se her: DrivingInBolivia.pps

(17.okt). Styret i Svorkmofotball.tk har fått mistanke om at vår kjære trener har flere hobbyer etter å ha funnet følgende bilde på meldal.no (http://www.7335.no/index.php?fotovalg=visbilde&id=363)
skjuleng.jpg

(15.okt). Da er treningstiden i orklahallen klar, vi starter innendørs SØNDAG 16.NOV KL.1800. Dvs sett av søndagene kl 1800 til denne aktiviteten fram imot jul :)

(15.okt). 2 (!) Svorkmospillere har bursdag i dag. Steffen og Leiv Arne. Svorkmofotball.tk gratulerer så mye!!! Offseason er det lov å feire :)

(15.okt). Spillerstallen er nå oppdatert med navn for 2009. Det er ingen hemmelighet vi jobber med flere navn. Ambisjonene for neste sesong er høye, og vi håper og tror vi er en attraktiv klubb for mange. Presentasjon og intervju av disse vil komme når alt er på plass. Vi oppfordrer samtidig ALLE som er interessert i å trene med oss om å ta kontakt. Vi nåes både på mail moc.liamg|llabtof.omkrovs#moc.liamg|llabtof.omkrovs og på telefon 91785466 (Steffen Skjuleng). Alle treningstider og info i spillergruppa foregår gjennom sms-liste, så det er ikke alltid nettsiden er oppdatert akkurat på dette. Gjesteboka kan selvsagt også brukes.

(14.okt). Treninger på Øyasletta fom nå av(og til snøen kommer). For de som ikke vet hvor det er;
sletta.JPG

(14.okt). Frøya 2 tapte kampen om kretsmesterskapet: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1169245.ece

(13.okt). Opprykket glapp for Leik, på målforskjell, på overtid i siste kamp: http://www.tronderbladet.no/nyheter/article1160502.ece
Og nå søker de kunstgress: http://www.tronderbladet.no/nyheter/article1167722.ece

(13.okt). Ny publikumsrekord på Flå stadion stadion i helga (se kampfakta): http://www.tronderbladet.no/nyheter/article1169300.ece

(8.okt). Vi innfører "Bart eller benken" (som en annen lokal klubb har kjørt tidligere) på første seriekamp 2009. Da det er enkelte spillere på Svorkmo med noe dårlig skjeggvekst, så har styret funnet det nødvendig å gå ut med denne beskjeden såpass tidlig. Til info.

(8.okt). Spillermøte søndag kl.19 i klubbhuset på Svorkmo. Trening kl.17 samme dag. Møt opp!

September
(30.sept). Det ble 3-3 i kveld mot Meldal etter 2 scoring av Rex (forøvrig sitt 27mål for sesongen), og 1 scoring av Steffen. Meldal mønstret sitt beste lag for sesongen, og det var tydligvis viktig for de å vinne kampen, til tross for intet å spille for. Vi kom til mange sjanser, men uttellingen i dag var ikke god nok. Dermed forsvant siste håp av opprykk, i og med Skaun tapte mot Hitra.

(30.sept). Kjære Svorkmosupportere. Se og lær: http://www.hitra-froya.no/tv/?id=209&autoplay=1&page=0

(30.sept). Troppen mot Meldal blir: Ivar Mostuen, John Arne Rekstad, Torgeir Belsvik, Johan Morten Nybro, Trond Ørjan Eide, Vegard Jørgensen, Tor Erik Monseth, Bjørn Aasen, Jo Krogstad Valseth, Steffen Skjuleng, Øystein Fossmo, Are Sivertsvik og Roger Berg.
Vel møtt til ett forrykende lokaloppgjør :)

(29.sept). Obs obs! Kampen mot Meldal går på Løkken gress. Kampstart 17.15.

(25.sept). Kampreferat skrevet av en anonym journalist som var tilstede under kampen er nå lagt ut under "Kampreferat".

(22.sept). Intervju med Jo Valseth er nå ute. Les hele intervjuet under UKENS PROFIL.

(21.sept). Det ble en enkel 7-0 seier mot Orkla3 i en ellers svak kamp, etter 4 scoringer av Rex, 2 av Steffen og 1 av Ivar. Dermed er det fortsatt spenning i toppen av tabellen. Referat kommer senere.

(20.sept). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter kampen mot Rindal er nå lagt ut.

(17.sept). Denne ukens profil er Trond Ørjan Eide. Les hele intervjuet av spilleren som har dratt hjem bestemannspremien i våre to siste kamper under "UKENS PROFIL".

(16.sept). Trening ikveld kl 18 på Svorkmo… Vel møtt alle sammen :)

(11.sept). Oversikt over hvem som HAR betalt lodd og treningsavgift for 2008;
Jo Krogstad Valseth
Trond Ørjan Eide
Morten Pedersen
Johan Morten Løfshus Nybro
Espen Andre Skjuleng
John Arne Rekstad
Torgeir Belsvik
Ivar Mostuen
Leiv Arne Langsetflott
Håvard Metliås
Øystein Fossmo
Bjørn Aasen
Geir Aasen
Tommy Nilsen
Roger Ludefall Berg
Liste over de som IKKE har betalt(altså resten) treningsavgift og lodd vil bli lagt ut etterhvert, så oppfordringen er; BETAL SNAREST. Dette gjelder også de som har sluttet og har lodd liggende…
For de som har rotet vekk fakturaen er det bare å betale inn på konto.nr;
4270.32.09429
Satser;
Hel sesong + lodd; 1750,- + 200,- = 1950,-
Halv sesong + lodd; 875,- + 200,- = 1075,-
Halv sesong uten lodd = 875,-
Lodd trenere/oppmann = 250,-

(11.sept). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter kampen mot Lensvik er nå lagt ut.

(06.sept). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter kampen mot KIL/Hemne 3 er nå lagt ut.

(05.sept). Intervju med Svorkmos hurtigtog, Tor Erik Monseth, ligger nå under ukens profil.

(03.sept). Det ble seier 5-2 mot et tilsynelatende redusert Kil/Hemne lag.

(02.sept). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter det forsmedelige tapet mot Hitra er nå lagt ut!

(02.sept).Troppen mot KIL/HEMNE: Johan Morten Nybro, Jo Krogstad Valseth, Geir Aasen, Øystein Fossmo, John Arne Rekstad, Torgeir Belsvik, Trond Ørjan Eide, Are Sivertsvik, Vidar Nilsen, Håvard Metliås, Ivar Mostuen, Thomas Eggan, Tommy Nilsen, Bjørn Aasen, Tor Erik Monseth, Vegard Jørgensen, Steffen Skjuleng og Roger Berg. Som dere ser er vi 18 stk når laget som ligger nederst på tabellen gjester Svorkmo stadion. Ta med familie og venner til en skikkelig festkveld på gressbanen… ;)

(01.sept). Vegard Jørgensen er denne ukas profil. Klikk deg inn og les hele intervjuet.

August
(30.aug). Minner om betaling av treningsavgift og lodd for de som ikke har betalt det! Betales inn snarest; inkasso-lister vil bli offentliggjort!

(27.aug). Artikkel i Hitra-Frøya avisa: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1141315.ece. Forøvrig et useedvanlig pent bilde av unge Belsvik. Les gjerne også kommentarene under artikkelen som hitraværingene har skrevet. Uansett, Hitra er et alt for svakt lag for opprykk. De mangler basisferdigheter til å spille høyere og kan ikke basere seg på spillere som Olsen og Tøften kan redde de hver gang. Dog, slik vi fremstår i de to siste kampene så fortjener heller ikke vi opprykk, men ferdigheten på spillerne våre er flere hakk bedre enn Hitra. Resterende kampoppsett tilsier at Frøya2 er suveren favoritt til å vinne serien.

(26.aug). Da ble det tap mot Hitra 4-3, etter en kamp som godt kunne bikket andret veien! Er vel bare å innse at opprykk da blir vanskelig, så får vi bare fokusere på å ha det artig og spille god fotball fremover :)

(25.aug). SvorkmoTippen 2008 er nå oppdatert!

(25.aug).Troppen mot Hitra: John Arne Rekstad, Torgeir Belsvik, Trond Ørjan Eide, Are Sivertsvik, Vidar Nilsen, Håvard Metliås, Ivar Mostuen, Thomas Eggan, Tommy Nilsen, Bjørn Aasen, Tor Erik Monseth, Vegard Jørgensen, Steffen Skjuleng og Roger Berg.

(23.aug). Da er kampreferat fra siste kampen; Svorkmo - Frøya 2 og oppdatert kampstatistikk lagt ut!

(20.aug). Til tross for tapet er iallefall dette positiv lesning: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1137045.ece
http://www.hitra-froya.no/incoming/article1136717.ece

(19.aug). Surt 3-1 tap mot Frøya2, et lag vi var fult på høyde med. Tor Erik stod for Svorkmos mål. Siste kamp for ass.trener Arne, som trekker seg med umiddelbar virkning. Lykke til resten av høsten gutter! Dere har bevist de siste kampene at Svorkmo har det høyeste maksnivået i avdelingen, så det er bare å stå på! -arne-

(19.aug). Troppen mot Frøya2: Jo Krogstad Valseth, Tore Blokkum, John Arne Rekstad, Roger Berg, Are Sivertsvik, Vidar Nilsen, Håvard Metliås, Øystein Fossmo, Ivar Mostuen, Thomas Eggan, Tommy Nilsen, Bjørn Aasen, Johan Morten Nybro, Geir Aasen, Tor Erik Monseth, Vegard Jørgensen og Steffen Skjuleng. Dette blir nok den tøffeste kampen i høstsesongen, men vi har mobilisert godt og er klar for kamp. Håper publikum stiller opp og støtter om laget. Vel møtt alle sammen!

(17.aug). Da er kampreferat fra siste kampen; Skaun-Svorkmo lagt ut, og kampstatistikk oppdatert! Dersom noen husker/ser seg råd for å skrive referat og/eller komme med statistiske data fra hjemmekampen mot Mausund, tas det mot med takk :) Kan sendes på mail; moc.liamg|llabtof.omkrovs#moc.liamg|llabtof.omkrovs(kampreferat) eller skrives i gjesteboka(mål, assist, kort etc).

(12.aug). Vi fikk en kjempestart på høstsesongen med 5-0 borte mot Skaun. Alle mål kom i 1.omg, 3 fra toppscorer Rex, 1 fra Jonne og 1 selvmål (ass: Tommy). 1.omg var meget solid, mens 2.omg ble mye jevnere og uten særlig mye bra spill fra noen av lagene.

(12.aug). Dessverre så lyktes vi ikke å få Tor Erik Monseth og Vegard Jørgensen klar til kveldens oppgjør pga deres tidligere klubb. Dermed får de ikke sin etterlengtede debutt i kveld. Veldig beklagelig men ikke noe vi kan gjøre noe mer med.

(12.aug). Troppen mot Skaun: Trond Ørjan, Roger, Øystein Midtlyng, Are, Jon Olav Kvåle, Vidar, Torgeir, John Arne, Steffen, Håvard, Ivar, Johan Morten, Tommy, Thomas og Tore. Viktig å få en god start på høstsesongen, med tre poeng på bortebane. Vel møtt!

(7.aug). Da var ferien over og første høstkamp nærmer seg. Trening i kveld kl.18 på Øyasletta! Vel møtt.

Juli
(7.juli). Frivillig trening sammen med Old Boys i ferien; torsdager kl 20.00 og søndager kl 20.00! Vel møtt ;)

(3.juli). Vi tar nå fotballferie, noe som innebærer at også svorkmofotball.tk ikke vil bli like hyppig oppdatert. Neste kamp blir i august, og innen da skal vi være på plass igjen med mye nyttig lesestoff. Vi ønsker forøvrig alle brukere av nettstedet en RIKTIG GOD SOMMERFERIE.

(1.juli). Det ble seier 8-0 mot et svakt Mausundlag som hadde lite å by på. 4 scoringer av Rex, 3 av Ivar og 1 av Morten. Kampreferat og statistikk kommer senere.

Juni
(30.juni). Troppen mot Mausund: Trond Ørjan, Roger, Øystein, Geir, Vidar, Bjørn, Morten, Torgeir, John Arne, Håvard, Ivar, Johan Morten, Tommy og Andreas. Vi ønsker å avslutte vårsesongen på best mulig måte, og håper at publikum kjenner sin besøkelsestid. Vi håper på å varte opp med festfotball og godt spill. Vel møtt!

(29.juni). Det ryktes at svorkmospiller Geir Aasen har giftet seg. Svorkmofotball.tk gratulerer så mye! Bror og midtbanekriger Bjørn Aasen var visst også til stede, men vi håper kvelden og nattens fest ikke påvirker formen hans noe betydelig inn i mot vårsesongens siste kamp på tirsdag mot Mausund.

(27.juni). Oversikt over dugnadsopplegget rundt opprigging/nedrigging av gjerder og telt på Storåsfestivalen blir lagt ut så fort vi får oversikten. Det er helt på det rene at oppriggingen starter lørdag 26.juli og vil bli gjort over flere dager. Nedrigginga starter kl 13.00 på søndag 03.august! I tillegg til X antall tusen til Svorkmo Fotball, får vi X antall festivalpass som tildeles de som deltar mest i rigginga!
Det er viktig at vi trår til og stiller oss positivt til dette -> husk at det er den eneste dugnadsordningen som kreves av oss i løpet av hele året…Alternativet er fester, smådugnader, kakelotteri etc annenhver helg…
Dersom dere kjenner noen som er interessert i å ta i et tak(og eventuelt få et festivalpass for det), er det bare å be de ta kontakt med Kurt Børset på tlf. 410 02 371. Vi trenger MYE arbeidskraft :)

(27.juni). Om du har tid kan du lese en lengre artikkel i Hitra-Frøya avisa om at Hitra nå har klatret opp på 2.plass i avdelingen: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1105885.ece

(26.juni). Trening i kveld kl 19.00 på Svorkmo. Vel møtt :)

(26.juni). Oppdaterte resultater på SvorkmoTippen er nå lagt ut!

(25.juni). Kampreferat og oppdatert kampstatikk er nå lagt ut!

(24.juni). Da ble det uavgjort i lokaloppgjøret Svorkmo/NOI - Meldal 2, etter en 2. omgang langt under pari for Svorkmo sin del… Kampreferat og oppdatert kampstatistikk kommer senere!

(22.juni). Siste trening før lokal-derbyet mot Meldal2 ble gjennomført i kveld. Og det rapporteres om stor optimisme i laget, dette på tross av en faretruende liten tropp. Det ryktes at ass.coach Berg må snøre på seg skoene på tirsdag.

(21.juni). 38 bilder fra "kampen om Orkdal"(Orkla 3 vs. Svorkmo/NOI) er nå lagt ut!

(19.juni). Vi har hatt 468 unike brukere på svorkmofotball.tk den siste uka (7 dager), og derav 76 helt nye besøkende. Dette er gledelig, og ikke minst inspirerende. Hyppige oppdateringer er nok mye av årsaken til brukertallene.

(19.juni). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter kampen mot Orkla 3 er nå lagt ut!

(19.juni). Trening i kveld kl 20.00 på Svorkmo. Vel møtt :) Ta med fjorårsdraktene(de som har det liggende)

(17.juni). Da ble det seier i kveld; 0-6! Godt jobbet gutter :) Kampreferat, oppdatert kampstatistikk og bilder kommer etterhvert!

(17.juni). Årets største tropp stiller klar til kampen om Orkdal i kveld kl 19.30. Vi reiser ned til Orkanger kunstgress der Orkla 3 venter.
Troppen er: Håvard, Andreas, Vemund, Tommy, Thomas, John Arne, Steffen, Ivar, Are, Øystein, Roger, Torgeir, Geir, Bjørn, Yngve, Trond, Johan Morten, Kristian og Morten samt våre trofaste sidemenn Kurt og Arne.

(16.juni). Det oppleves av og til at man ikke kommer seg inn på svorkmofotball.tk. Det betyr ikke nødvendigvis at siden er nede, men heller at tjenesteleverandøren dot.tk ikke redirigerer forespørselen. Dere kan da enten søke "svorkmo fotball" i kvasir eller google, eller skrive adressen svorkmo.wikidot.com direkte.

(15.juni). Trening i kveld kl 18.00 på Svorkmo. Vel møtt :)

(14.juni). Hitra vant i dag 7-2 over Mausund, og det er nå ekstremt tett i toppen av tabellen.

(13.juni). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk etter kampen mot Rindal er nå lagt ut!

(12.juni). Les Rindals kampreferat fra siste kamp her: http://www.rindal-fotball.com/

(12.juni). Mens Svorkmo gleder seg på Orkla3 sine vegne når de vinner, er det imidlertid et høydepunkt for Orkla3 når Svorkmo taper. http://home.loqal.no/~kjellstors/gbok/index2.php. Uansett ønsker vi Orkla3 fortsatt lykke til i serien, og vi ser fram til lokaloppgjøret kommende tirsdag. Da ligger alt til rette for mye publikum og godt spill fra begge lag. Vel møtt alle Svorkmosupportere!

(11.juni). Filmsnutt fra lokaloppgjøret mellom Frøya 2 og Mausund: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1098090.ece

(11.juni). Foreløpig resultater på SvorkmoTippen2008 er nå oppdatert!

(10.juni). Det ble desverre tap mot Rindal i dag, selv om vi førte kampen. Resultatet ble 1-2. Referat og kampstatistikk vil bli oppdatert

(9.juni). Troppen mot Rindal er : Håvard, Roger, Are, Johan Morten, Torgeir, Tommy, Steffen, Trond, Ivar, Bjørn, Geir, Thomas, Kristian, Leiv Arne, Vemund, Kurt og Arne.

(9.juni). Dugnad avlyst.

(9.juni). Frøya vant vennedysten: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1096630.ece

(8.juni). Pga at Rindal ikke var villig til å flytte kampen kommende tirsdag, vil den gå som planlagt. Vi sliter med få spillere, men håper likevel dette ikke byr på for store problemer.

(6.juni). DUGNAD :)
Det vurderes dugnad; sparkling(?) og maling av Coop på Løkken. Dette er et tiltak A-laget selv tar initiativ til, slik at pengene utelukket blir øremerket A-laget!
Først må vi lodde stemninga;jo flere vi er jo fortere går det :)
Planlagt dugnadsdato: 14.06.08! Hva pengene skal brukes til er foreløpig ikke bestemt, men i utgangspunktet vil de bli brukt til det beste for de som deltar på dugnaden! Kom igjen gutter - dette blir gøy ;-) Gi tilbakemelding i gjesteboka om du blir med, eller eventuelt dessverre IKKE har tid til å bli med.

(6.juni). Mausund har tro på at årets første seier kommer borte mot Frøya 2: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1095418.ece

(5.juni). Trening i kveld kl 20.00 på Svorkmo. Vel møtt :)

(5.juni). Referat fra bortekampen mot Lensvik og oppdatert kampstatistikk er nå lagt ut!

(4.juni). 6 kamper er nå unnagjort, dvs 1/3 av alle kampene, og vi leder tabellen. Det gjenstår nå 4 kamper før vi tar fotballferie. Hjemme mot Rindal, Meldal2 og Mausund, samt Orkla3 borte. Det er altså duket for noen morsomme lokaloppgjør. Håper publikum kjenner sin besøkelsestid og kommer for å støtte oss i disse kampene. Husk at publikum er vår tolvte spiller.

(4.juni). Les intervju med Arne Berg, trener for Svorkmo/NOI, under UKENS PROFIL.

(4.juni). Da ble det seier 2-4 mot Lensvik etter en kamp under pari av oss både mht innsats og presisjon, og med en dommer som la lista veldig lavt. Vi får ta med oss det positive, og gi 120% i neste kamp mot Rindal hjemme :) Kampreferat og oppdatert kampstatistikk kommer senere.

(3.juni). Avreise kl.1725 fra Vormstad. Kl.1750 fra Shell v/Orkanger. De som møter direkte i Lensvika er der kl.1830. Kampstart er som kjent kl.1930.

(3.juni). Troppen til kveldens kamp: Håvard, Roger, Are, Øystein F., Johan Morten, Torgeir, Tommy, Steffen, Ivar, Bjørn, Yngve, Geir, Thomas, John Arne, Morten, Kurt og Arne.

(1.juni). Trening i dag kl 16.00 på Svorkmo(flyttet frem 2 timer pga Rosenborgkamp). Vel møtt :)

Mai
(30.mai). Foreløpig resultat på SvorkmoTippen 2008 er nå lagt ut!

(29.mai). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk er nå lagt ut.

(28.mai). Bilder fra kampen mot KIL/Hemne 3 er lagt ut.

(28.mai). KIL/Hemne3 - Svorkmo/NOI 3-6 (2-2). Kampreferat og oppdatert kampstatistikk kommer torsdag morgen.

(26.mai). Gjør oppmerksom på at starttidspunkt på bortekampen mot KIL/Hemne 3 er flyttet én time; fra 19:30 til 20:30! Håper ikke dette medfører problemer for tilreisende Svorkmo-supportere :)

(26.mai). Etter 8(!) telefoner til bl.a. n3sport, speaker og trøndelag fotballkrets fikk vi et svar på hva stjernen bak Kil/Hemne 3 på tabellen betyr. Det innebærer bare at de har fått innvilget dispensasjon på å bruke keeper fra 2.laget på 3.laget uten at han står over kamper imellom. Stjernen er altså bare en påminnelse på at de har en dispensasjonsinnvilgning.

(26.mai). Rindal slo Hitra 3-0 på bortebane i helga: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1089005.ece

(25.mai). Trening i kveld kl 18.00 på Svorkmo. Vel møtt :)

(24.mai). Minner om at treningsdraktene(trøye og 3/4-bukse) er kommet på G-sport! Pga av problemer med leveransene til G-sport(Adidas), får vi ikke bestilt opp akkurat det vi skal ha til hver enkelt… Derfor er det førstemann til mølla for å få riktig størrelse. Trykking skjer etter eget ønske, men logo frampå og "Svorkmo/NOI" på ryggen må alle ha!

(21.mai). Kampreferat, oppdatert spillerstatistikk og lagbilde ligger nå ute.

(20.mai). Seier 5-1 over Hitra i kveld. Bra jobba gutta ;) Kampreferat og oppdatert statistikk vil komme snart. Meldal vant forøvrig 5-3 mot Mausund i kveld.

(19.mai). 0-0 mellom Orkla 3 og Skaun i kveld, i en jevn kamp. Skaun kunne avgjort matchen da de i siste spilleminutt brente en kjempesjanse. Dermed falt vi ned på 4.plass på tabellen før morgendagens oppgjør. "Bælla" fremstår forøvrig som avdelingens beste keeper med bare 2 baklengs så langt i sesongen.

(19.mai). Våre nye drakter er nå klare og vi debuterer med de hjemme mot Hitra (i morgen). Vi vil forsøke å få tatt et lagbilde, og alle må huske å ta med tilhørende shorts og strømper.

(18.mai). Frøya 2 slo Rindal 3-0 borte i ettermiddag, og fremstår som en meget het kandidat til seriemesterskapet allerede, med 3 seire på 3 kamper. Dette gir oss litt ekstra press foran Hitrakampen.

(17.mai). Ukens profil for uke 20 er Reinert Åkerholm. Hele intervjuet ligger nå ute.

(16.mai). Neste trening er SØNDAG kl 18.00 på Svorkmo, oppmøte kl 17.00 -> tar en liten dugnad før treninga; samler litt skrot rundt klubbhuset, henger opp reklameplakater og setter opp stenger til fotballtennis-nett. Ta gjerne med det dere har av rive, spiss spade og skrutrekker eller lignende. Vel møtt :)

(14.mai). Hitra vant 7-0. Les mer her: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1082378.ece

(14.mai). Det ryktes at unge Eggan har fått snusen i resultatet fra Frøya og kjører knallhard egentrening. Han ble observert alene på Svorkmo gras i lett jogg med ball. Både Eggan og Ophaug har visst også begge tatt seg fri fra jobb til kommende hjemmekamp (Hitra). Dette kaller vi i Svorkmoleiren "Desire to win".

(14.mai). Kampreferat fra siste kamp ligger nå ute.

(13.mai). Neste trening er TORSDAG kl 19.30 på Øyasletta. Vel møtt :)

(12.mai). Sesongens første(og forhåpentligvis eneste) tap kom på bortebane mot Frøya 2 -> 2-0. Kampreferat og oppdatert statistikk(dvs kun BB,da vi ikke fikk mål eller kort) vil komme snart!

(11.mai). UKENS PROFIL for uke 19 er Jon Olav Kvåle. Hele intervjuet ligger nå ute.

(11.mai). Troppen mot Frøya 2 er: John Arne, Torgeir, Trond Ørjan, Øystein F, Are, Ivar, Håvard, Vidar, Bjørn, Roger, Johan Morten, Tommy, Steffen, Leiv Arne og Morten + Arne som trener
Kampen starter kl 1500 og avreise fra Shell Orkanger kl 1140 presis. Vi fordeler oss i 4 biler slik at det blir en engenandel på 150kr pr pers, dette betales til sjåføren før avreise.

(11.mai). Ingen flere treninger før mandagens kamp. Kommer tilbake med avreisetidspunkt om kort tid.

(9.mai). Trening i kveld kl 19.30 på Øyasletta. Vel møtt :)

(8.mai). Les kort artikkel om Frøya2 - Hitra kampen her: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1072882.ece. Vi møter disse to lagene i våre neste to kamper.

(8. mai). Kampreferatet er lagt ut og statistikk oppdatert!

(7.mai). Da ble det seier 2-1 mot Skaun i den første hjemmekampen. Kampreferat og oppdatert statistikk vil komme snart!

(5.mai). Bortekampen mot Frøya 2 som skulle spilles tirsdag 13 mai er flyttet en dag frem. Den spilles 12 mai kl 15.00, dette er en fridag grunnet pinse.

(4.mai). Troppen som stiller mot Skaun er: John Arne, Torgeir, Trond Ørjan, Øystein F, Are, Ivar, Håvard, Vidar, Bjørn, Roger, Johan Morten, Tommy, Steffen og Leiv Arne. Oppmøte er kl 18.45 ferdigskifta på Øyasletta.

(4.mai). Trening i kveld (søndag) kl.18 på Øyasletta. Vel møtt!

(2.mai). Tirsdag sesongåpner vi på hjemmebane mot Skaun på Øyasletta. Skaun har et spennende lag på gang så det er duket for et tett oppgjør. For oss er likevel kun seier godt nok og vi håper på stort publikumsoppmøte. Vel møtt!!!

(2.mai). Årets første trening på gras ble i går holdt på Øyasletta. Fine forhold og sugne spillere gjorde at vi fikk kjørt ei flott økt med høyt tempo. Opprettholder vi slik intensitet så skal vi nok bite fra oss framover. Neste trening blir søndag kl.18 (Øyasletta).

April
(30.april). I går åpnet Meldal 2 mot Rindal i en jevnspilt kamp på Løkken kunstgress. Kampen endte 3-3, uten at noen av lagene imponerte. Se "Tabell" for øvrige resultater.

(29.april). Ukens profil er denne uka Torgeir Belsvik, kaptein på Svorkmo/NOI. Les hele intervjuet under "ukens profil".

(29.april). Hvorfor har Kil/Hemne mest engasjement og det beste fotballaget i regionen? Sammenlign nettsidene og gjør din vurdering. At Orkla ikke velger å benytte seg ordentlig at vår tids viktigste informasjonsmedium er uforklarlig. http://www.kilhemne.no/ - http://www.orklafk.no/

(29.april). Treninger kommende uke blir på Øyasletta torsdag kl.20 og søndag kl.18.

(29.april). Frøya vant - Mausund tapte: http://www.hitra-froya.no/incoming/article1071071.ece

(29.april). Kunstgressbaner og ballbinger er ypperlig for løkkefotball. Les mer hva klubbutvikler Anders Jacobsen i NFF sier rundt det: http://www.fotball.no/t2.aspx?p=51833&x=1&a=224944&cat=51833

(29.april). Brannen på klubbhuset i Børsa trolig påsatt: http://www.avisa-st.no/nyheter/politi/article1071862.ece

(28.april). www.svorkmofotball.tk fremstår som en suksess. 90 unike besøkende siste døgn, hvorav 57 ikke har besøkt siden tidligere. 680 hits. Foruten hovedsiden med nyhetene er det sidene "poengbørsen", "gjestebok" og "kampreferat" som er mest populære.

(28.april). Frivillig/uorganisert trening i ballbingen i morgen (tirsdag) kl.1730. Fannremsmoen (hvis opptatt —> Orkanger). Ellers minner vi om "toppkampen" mellom Meldal 2 og Rindal kl.1900 samme kveld (Løkken kunstgress).

(28.april). Klubbhuset i Børsa totalskadet i brann: http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article1071702.ece

(27.april). Seier 4-0 over Mausund. Les mer under kampreferat.

(25.april). Gjør oppmerksom på SvorkmoTippen har innleveringsfrist 5.mai. Tipp i vei - Gratis å delta og mange fine premier å vinne!

(24.april). Troppen til Mausund: Steffen, Ivar, John Arne, Torgeir, Håvard, Johan, Yngve, Bjørn, Roger, Morten, Tommy, Are, Øystein F, Thomas, Vidar N og Arne. Vi kjører minibuss og har dermed bare plass til 16 stk, inkludert trenere. Turen berammer seg til kr.6300 (inkl.leid båt på returen). Klubben har ikke mulighet til å dekke alt, noe som gjør at vi må betale en egenandel som på alle slike turer. Den blir på 150kr pluss noen kroner i ferje (40kr). Dette ligger an til å bli en flott tur både sportslig og ikke minst sosialt. Avreise 0830 fra Vormstad. Presis. Går bare 1 ferge, og den må vi rekke.

(23.april). Ukens profil, som er et intervju med en skikkelse innenfor Svorkmo/NOI miljøet, er nå lansert. Først ute er Steffen Skjuleng, trener for laget inneværende sesong. Les hva han svarte ved å trykke på "ukens profil" i menyen.

(23.april). Spillertrøyene blir kraftig forsinket da Adidas ikke hadde str L på lager -> det blir altså ikke nye trøyer til seriestart. Avventer at G-sport skal få inn alle trøyene i bestillingen før vi sender de til trykking hos trøyesponsor! Derfor må vi nok belage oss på å spille de 3-4 første kampene med gamle trøyer.
Vareprøvene på treningstrøye, bukse og 3/4-bukse er rett rundt hjørnet! Det vil bli organisert felles prøving så snart som mulig!

(22.april). Foreløpig spillerstall Meldal 2: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=723858

(22.april). Frivillig trening i ballbingen på Fannremsmoen kl.18 i ettermiddag. Meld fra om du er interessert. Treningen fredag faller med all sannsynlighet bort grunnet serieåpning dagen etter. Mer info kommer.

(22.april). Sjekk helgevarselet for Mausund foran lørdagens kamp: http://www.yr.no/sted/Norge/S%C3%B8r-Tr%C3%B8ndelag/Fr%C3%B8ya/Mausund/helg.html
Ser ut til å bli delvis sol og ca.6 grader. Mao perfekt spillevær!

(21.april). Shorts og sokker kan nå hentes hos G-sport OTI. Betales ved henting (ca.210kr). Draktene er ennå ikke klare pga trykking av nummer, logo og reklame.

(19.april). Tap 3-1 i dagens treningskamp. Vi sliter litt med uttellingen i de fleste ledd for tiden, og vi må definitivt heve oss litt til serieåpningen neste helg. Da venter en lørdag med "gla' fotball" og ikke minst en sosial tur til Mausund. Potensialet i laget er stort, vi er godt trent, og vi er sikker på det løsner i den kampen.

(19.april). Treningskamp mot Orkla 3 på Orkanger kunstgress. Oppmøte kl.1545, kampstart kl.1645!

(17.april). Et optimistisk Mausundlag gleder seg til å få besøk av oss. http://www.mausund.com/index.php?name=News&file=article&sid=164

(17.april). Trening fredag kl.1930 på Orkanger kunstgress. Treningskamp mot Orkla 3 på lørdag kl.1645 på samme bane. Oppmøte kl.1545.

(16.april). Trening i kveld. Oppmøte kl.18 i ballbingen på Fannremsmoen. Ta med løpesko.

(15.april). Mausund stiller likevel lag i årets serie. Det innebærer ytterligere 2 kamper for oss. Seriestart blir da borte mot nettopp Mausund, lørdag 26.april.

(15.april). Vi kommer til å møte mange (gode) juniorspillere både til Frøya 2 og Hitra kommende sesong. http://www.hitra-froya.no/incoming/article1061695.ece

(15.april). Vi jobber med å få på plass nye treningstider. Inntil videre har vi bane kun fredager (kl.1930) på Orkanger kunstgress. Håper å få bane ytterligere en dag i uka inntil Øyasletta blir klar.

(14.april). Vi har hatt stor pågang etter treningsdraktene, noe som er meget positivt. Det er nå bestilt vareprøver i alle størrelser slik at alle skal få sjansen til å prøve før endelig bestilling. Hvis alt klaffer har vi alt på plass til seriestart.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License