Bortekamp Orkla 2

Orkla 2 - Svorkmo/NOI 0 - 4(0-1)

Lagoppstilling:
Keeper: Håvard Metliås
Forsvar: Trond, Tore, Johan og Roger
Midtbane: Vegard, Bjørn, Jo og Ivar
Angrep: John Arne og Steffen
Innbyttere: Sindre, Øystein, Torgeir, Martin, Håvard og Tommy

Et ungt Orkla 2 tar i mot et tent Svorkmo NOI i Idrettsparken på Orkanger. Begge lag har trent på kunstgress denne vinteren, og det preger kampen. Spillet går langs bakken, med tette dueller på midtbanen. Orkla spiller som vanlig i 4-3-3.
Svorkmo tar kommandoen innledningsvis, og produserer flere bra sjanser før John Arne setter den første etter 20 minutter.
Orkla forsøker gang etter gang å rulle opp spillet bakrfa. Fra sidebacken skal ballen slås inn på midtbanen, for så å bli vinklet ut igjen på vingen. Men med fire mann på midtbanen er det en grei oppgave for Svorkmo å stoppe Orklas midtbanetreer. De få farlighetene Orkla varter opp med på hjemmebane kommer etter lange oppspill til høyre ving fra en god Ole Thomas Ustad i Orklas midtforsvar. Tore og Johan står i utganspunktet høyt, men faller klokelig av i rett tid og har full kontroll på det som kommer. Tore sikrer Roger og løper opp Orklas høyreving ved et par anledninger.
Håvard, i mål, dirigerer forsvaret fint, men har ellers en forholdsvis rolig kamp. Sikkerheten selv de gangene han blir satt på prøve.
Offensivt flyter det greit for Svorkmo. De ytre midtbanespillerne kommer ofte rundt på kanten og får slått et par tre ordentlig gode innlegg. Samtidig savnes kanskje flere initiativ fra backene. Utover i kampen blir Orkla tydelig slitne og etterlater seg store rom på sidene.
Midtveis i andre omgang setter Svorkmo inn det siste støtet, og punkterer kampen med tre raske mål. John Arne med sitt andre. Ivar ett og Bjørn ett (??).

Oppsummering:
Med en brukbart effektiv John Arne og en målkåt Ivar på banen, slo Svorkmo NOI Orkla 2 i årets første seriekamp.

Svorkom/NOI's beste:
Jo Krogstad Valseth

Mål:
20 min. 0-1 John Arne Rekstad (ass. Steffen)
60 min. 0-2 Bjørn Aasen (ass. Vegard)
70 min. 0-3 Ivar Mostuen (ass. Steffen)
80 min. 0-4 John Arne Rekstad (ass. Ivar Mostuen)

Kort:

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License