Bortekamp Lensvik

Lensvik - Svorkmo/NOI: 2 - 4 (1 - 1)

Kom til Lensvik og forventet en enkel kamp samtidig som vi var redde for varmen. En tåpelig innstilling foran en kamp, og det startet ikke bra. Kampen bølget frem og tilbake, og hjemmelaget stod for de farligste sjansene. Likevel får vi det første målet. Rex putter etter en snau halvtime. Like før pause utligner derimot Lensvik etter mye rart inne i vår 16-meter, og det er status quo til pause.
(..Pause..)
Legger om til 4-3-3 før 2.omgang for å få flyttet presset opp på banen, samt få videt ut spillet. Vi får desverre ikke tak på kampen nå heller, og Lensvik får fortsette å komme til sjanser. Selv om vi får mål etter knapt ti minutter av omgangen mangler vi gutsen og innsatsen som skal til for å kjøre over lensvikingene, som utligner igjen etter 70 minutter. Nok en gang svakt spill i eget forsvar.
Utover i omgangen våkner omsider laget, og anført av Morten blir det en godkjent avslutning på kampen. Etter et langt soloraid og en-to-spill med Ivar fører Morten oss opp i 3-2-ledelse ti minutter før slutt. Og i sluttminuttene legger Bjørn ut til Morten som får fyre uforstyrret fra 20 meter. 4-2, og tre poeng til oss.

Oppsummering:
Vi fikk oss en tankevekker i denne kampen. Det går ikke an å ta lett på noen motstandere uansett tabellsituasjon, og det må jobbes med innstillingen frem mot neste kamp. Kun flaks gjør at ikke Lensvik setter flere av sjansene sine, og da hadde vi vært ille ute. Positivt at enkeltpersoner står frem og drar med seg laget når det virkelig trengs, og at vi får med oss tre poeng.

Svorkmo/NOI's beste:
Morten Pedersen

Mål:
0-1 John Arne Rekstad 29' (ass: Steffen Skjuleng)
1-1 Lensvik 44'
1-2 Steffen Skjuleng 55' (ass: Bjørn Aasen)
2-2 Lensvik 70'
2-3 Morten Pedersen 80' (ass: Ivar Mostuen)
2-4 Morten Pedersen 86' (ass: Bjørn Aasen)

Bytter:
45 min:
Ut: Ivar Mostuen
Inn: Thomas Eggan

45min:
Ut: Roger Berg
Inn: Øystein Fossmo

55min:
Ut: Yngve Ophaug
Inn: Ivar Mostuen

75 min:
Ut: Thomas Eggan
Inn: Geir Aasen

Kort:
Ingen

Trener Arne Bergs referat kan lastes ned her.

Oversikt over lagoppsett:

Borte%20lensvik.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License