Bortekamp Froya 2

Frøya 2 - Svorkmo/NOI: 2 - 0 (2 - 0)

Mandag 13.mai var det klart for det som var spådd til å være årets vanskeligste kamp. Borte mot Frøya på en knøttliten kunstgressbane var ikke optimalt for et Svorkmo som trives best i store rom.

Svorkmo får verst tenkelige start da Frøya går rett i angrep og får mål før klokken har passert 2 minutter. Frøya fortsetter å presse, og Svorkmo kommer seg sjelden ut av egen sone. Et rutinert forsvar, og en løpssterk midtbane gjør at hjemmelaget blir vanskelig å bryte gjennom. Med tanke på at banen også var veldig liten, fikk Svorkmo aldri til å runde på kantene, og de store målsjansene uteble. Og etter 32min setter Frøya nok en ball i nota, 2-0, et resultat som står seg ut kampen.
(..Pause..)
I andre omgang trekker vi ned en spiss, og setter inn Morten Pedersen som offensiv midtbane. Dette fører til mer system i det offensive spillet, men vi kommer fortsatt ikke til de store sjansene. Frøya tar ingen sjanser, og slipper oss ikke til innenfor 20 meter. Stadig mer offensiv satsing gjør til at Frøya kommer til flere fete sjanser, men dårlige avslutninger og en Vidar Nilsen i bra slag gjør at vi holder nullen i andreomgangen.
Oppsummering
En vanskelig kamp hvor det meste blir for halvhjertet, noe som ikke holder mot et godt og entusiastisk Frøya2. Ballen går for tregt, og vi mister ballen på mye tull. Desverre er hjemmelaget nærmere 3-0 enn vi er 2-1. God innsats siste kvarteret er ikke nok til å pynte på resultatet, og vi må bare nullstille oss til neste kamp (hjemme mot Hitra), som nok også blir tett og jevn.